Bar en bar slecht!! Een spandoek besteld en kreeg opeens een mail van Dekker vlaggen dat UPS voor de laatste keer langs gaat komen om te leveren op vrijdag. Gebeld met Dekker vlaggen dat ik nergens van af wist. Achteraf bleek het dus dat ik geen mail van ze heb ontvangen. Op het laatste moment hebben ze mij nog een mail gestuurd met de track and trace code, waarin dus werd aangegeven dat ze vrijdag 25 september aan het einde van de dag nogmaals gaan proberen. Aangezien wij een restaurant hebben (niet in de buurt van ons huis) zijn wij pas na 13:00 uur aanwezig en kunnen LOGISCHERWIJZE niet de hele dag gaan wachten op UPS. Wij hebben voor de zekerheid een briefje opgehangen voor de bezorger dat hij het pakketje achter mag laten in de berging. Buurman zou het in de gate houden, was dus de hele dag thuis en heeft geen UPS of een pakketje gezien.
Nou komt het.. Een aantal keer geprobeerd te bellen en te mailen met Dekker vlaggen. Kreeg vervolgens een asociale meneer (Raymond Dekker) aan de lijn. Hier mag je als klant zijnde niet eens je verhaal doen, want je wordt constant onderbroken en wordt er gezegd dat je jouw verhaal maar maandag mag doen! De telefoon wordt wel opgenomen op een zaterdag, misschien kunnen ze nog opdrachten binnen halen, maar de klant die al heeft betaald wordt asociaal te woord gestaan en vervolgens wordt er opgehangen. Dit is dus al 2 keer gebeurd! Vervolgens vertel je dat zijn vrouwelijke collega de mail op het laatste moment heeft gestuurd, omdat mail 1 dus nooit is aangekomen bij ons.. wordt er zo opgehangen!! Ze hebben het op hun website over snelle levertijden en betrouwbaarheid. Je kunt niet eens fatsoenlijk met ze communiceren over de klacht via de mail of telefoon. Daarvan dat ik mijn verhaal maar hier doe. Zie hun eigen tekst op de website;
Wij vinden het natuurlijk erg vervelend wanneer u een klacht heeft over onze dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail door te geven. MOcht u niet beschikken over e-mail dan kan dit ook per reguliere post of telefonisch. Wij zullen uw klacht bekijken en proberen deze klacht naar ieders tevredenheid op te lossen/ af te handelen.
Ik snap inmiddels ook wel, waarom er geen slechte recensies op de website staan. Als je de slechte alleen per post, mail of telefoon wil hebben, moet je het ook kunnen/willen oplossen naar tevredenheid. Anders doen klanten het maar via hier! De spandoek gaat nu dus terug naar Polen. Weg is geld! OPLICHTERS! HIER ZULLEN WIJ DUS NOOIT MEER WAT GAAN BESTELLEN EN RADEN HET IEDEREEN AF!!!
Reactie Dekker Vlaggen:
Een hele vervelende negatieve review... Als eerste het belangrijkste; wij werken met de feedback company omdat dit voor u als klant het meest eerlijke beeld geeft. We kunnen namelijk geen reacties achterhouden, alle reacties (ook negatieve) worden geplaatst!
Deze klant had een spandoek bij ons besteld. Maandag hebben wij de UPS track and trace code gestuurd naar het mailadres waar alle correspondentie mee geweest is. Donderdag kregen wij bericht van UPS dat ze 2 afleverpogingen gedaan hadden maar beide keren (woensdag en donderdag) niemand aanwezig was. Wij hebben klant gemaild dat vrijdag een laatste afleverpoging gedaan zou worden en dat het spandoek daarna door UPS retour gestuurd zou worden naar onze fabriek in Polen, dus of ze kon zorgen dat er tijdens kantooruren iemand aanwezig was. Klant heeft ons daarna ook gebeld en vertelde dat er normaal pas iemand na 13 uur aanwezig was. En dat ze geen track and trace code ontvangen had. Ik heb de mail van maandag nogmaals doorgestuurd en toen werd deze wel ontvangen. We hebben aangegeven dat wij verwachtten dat UPS de volgende dag weer voor 13 uur zou komen omdat dat bij de 1e 2 pogingen ook zo was. Helaas was er de volgende dag weer niemand aanwezig toen UPS kwam (pas vanaf 13.15 uur was iemand aanwezig. Klant is boos op ons omdat we niet tijdig de track and trace code gemaild hebben, ik weet niet waarom de mail van maandag niet ontvangen is en die van donderdag wel. En boos omdat UPS niet aangeeft hoe laat ze komen. Helaas doen de meeste koeriersdiensten dit niet, ze komen tijdens kantooruren.
Aan de telefoon was klant helaas erg boos waar wij probeerden te helpen (wat in frustratie wellicht niet goed overkwam). Wij storten het volledige aankoopbedrag retour naar klant (en nemen dus de gemaakte kosten voor onze rekening), zodat klant dit spandoek zonder extra kosten ergens anders kan bestellen waar ze hopelijk wel na 13 uur kunnen bezorgen.
Heel vervelend dat dit zo gelopen is, wij zien het liefst dat al onze klanten tevreden zijn en vinden deze reactie en hoe dit gelopen is erg jammer!