Ellen Nieuwhuis

Reageren direct. Staan je vriendelijk te woord, maar de deelbare onderdelen van de vlaggenmast wiebelen/ geven geen degelijke mast. Hierover gebeld. Antwoord is teleurstellend; daarom is hij ook goedkoper dan de echte fairybell mast en wij adverteren er niet mee dat hij beter zou zijn (mondeling is dit wel aangegeven; fairybell breekt snel boven de 3 meter, onze mast is 0,1 cm dikker...., aldus de verkoper). Voor mij wordt er dus willens en wetens een product van mindere kwaliteit verkocht. Jammer! Tip voor het bedrijf. Vertel dit aan de klant, wees hier eerlijk. Koop hier dan ook zeker geen deelbare mast of aanbieding van fairybell met deelbare mast!!

Reactie Dekker Vlaggen:

Jammer om te lezen, hier worden we nooit blij van. Wij hebben de klant uitgelegd dat de deelbare mast niet te vergelijken is met een vaste vlaggenmast uit 1 deel. Dat we de Fairybell deelbare mast van 6 meter enorm veel verkopen aan klanten die wel een Fairybell willen hebben staan maar niet het hele jaar een vlaggenmast in de tuin willen hebben. En dat de mast hier goed voor geschikt is, maar dat het dus niet te vergelijken is met de vaste vlaggenmasten uit 1 deel die we verkopen, deze kunnen het hele jaar blijven staan en zijn stormbestendig. De deelmast is niet stormbestendig, dit geven we ook eerlijk aan. Uiteraard is de kwaliteit van deze deelmast niet te vergelijken met een vaste vlaggenmast, maar voor het doel waar we het voor verkopen (tijdelijk neerzetten met Fairybell) volstaat hij uitstekend en leveren we elk jaar een paar honderd van deze sets uit. Erg jammer om te horen dat we deze klant niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen!

Score voor Dekker Vlaggen: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Fairybell 6 meter met deelbare mast