In januari deed ik een grote bestelling, waarvan 1 artikel (gekocht met 10 euro korting) wél werd gefactureerd maar niet werd geleverd. Het bleek niet in voorraad te zijn en er werd geen indicatie van de levertijd gegeven. Maar het zou sowieso nagestuurd worden. In afwachting van het betreffende artikel betaalde ik de factuur minus het bedrag van het betreffende artikel, aangezien ik altijd achteraf betaal voor de geleverde artikelen. Diverse malen gevraagd waar het artikel bleef, telkens kreeg ik te horen dat het zou worden nagestuurd. Inmiddels is het artikel weer leverbaar, maar nu ineens geeft men aan dit ik het niet krijg nageleverd omdat ik de factuur niet volledig heb betaald en omdat hun systeem een deelbetaling niet kan verwerken. Drie maanden ná de deelbetaling komen ze daar mee aan zetten en al die tijd hebben ze volgehouden dat ik het artikel nageleverd zou krijgen. Maar ik krijg dus niks nageleverd en voor het reeds gefactureerde artikel weigert men ook een creditfactuur te verstrekken. Inmiddels is het artikel duurder geworden. Men biedt enkel een kortingscode aan voor € 4,95. Dat dat nog niet eens de helft is van de korting waarmee ik het artikel had gekocht boeit hen niet. Men vindt het niet hun probleem. Dat is het echter wél want zij hebben het artikel nooit geleverd en continu volgehouden dat het zou worden nageleverd.-
Volledige compensatie geven voor fouten die zij zelf maken, d.w.z. artikel gewoon naleveren zoals 3 maanden lang werd gezegd.