Erg ontevreden. Ik ben speciaal naar Den Bosch gereden om een Kintsugi kit te kopen, omdat er online werd aangewezen dat deze kit beschikbaar was. in de winkel werd ik 2 keer afgescheept omdat de dames niet op de hoogte waren van het product en maar direct riepen dat 'ze het niet hadden". Heb doorgeduwd en bleek dat het wel degelijk in de winkel stond.
Daarna even samen gekeken of het product volledig was voor de prijs van 27,95. de verpakking beloofde dat er een gedetailleerde gebruiksaanwijzing bij zat. eenmaal thuis gekomen, alles behalve een gebruiksaanwijzing. wel 2 tubes en in een heleboel talen op de buitenkant wordt melding gemaakt van het gevaar. Dus ik wil zelf niet maar wat gaan doen want ken de verhouding van mixen van de 2 lijmen niet. Maandag eindelijk kunnen bellen, weer 2 keer afgescheept. we hebben het product niet in de winkel, en er staat een grote rij bij de kassa. .. nu teruggebeld en wordt gewoon automatisch in een wachtrij geplaats waar ik inmiddels al 20 min. in hang. BLEH!
?
graag wat klantenservice ...