Maricel Canete

Goed ervaring gehad maar met mijn laatste bestelling was het echt niet leuk. Heb het op tijd besteld (dinsdag)zodat ik het de volgende dag(woensdag) zal krijgen want ik heb het nodig voor de traktatie van mijn zoon donderdag. Heb het niet woensdag binnengekregwn. Toen ik een mailtje stuurde waar bleef mijn bestelling pas konden ze ontdekken dat mijn bestelling ging naar een andere vracht. Toen hebben jullie een nieuwe doos verstuurd maar ik kreeg daarna geen teack and trace. Dus ik wist niet wanneer krijg ik mijn bestelling. Pas op donderdag middag kreeg ik de track and trace en mijn bestelling kreeg ik pas na 17:00. Ik heb duidelijk gezegd dat ik mijn bestelling voor donderdag nodig hebben maar ik kreeg het donderdag middag. Dus geen traktatie voor mijn zoon en de bestelling die ik heb besteld heb ik niet meer nodig want het kwam veels te laat. Ik vind het zo erg voor mijn zoon dat hij geen afscheids traktatie heeft op zijn school. Jullie weten dat ik het nodig voor donderdag maar jullie deden geen moeite om iets extras te doen om de nieuwe doos die jullie naar mij verstuurde te versnellen. En dat vind ik echt schandalig. En de email die ik van een van jullie personeel kreeg is ook niet zo aardig. Het is alsof ze heeft weinig geduld om mij een antwoord te geven terwijl ik ben de klant die haar bestelling niet heeft gekregen waardoor mijn zoon geen leuke afscheid traktatie kan geven op school. Ik ben al heel trouw bij jullie geweest voor zoveel jaren maar ik zag geen waardering van jullie kant op tegenover jullie klanten. Ik vind het echt schandalig dit.

ongeduldige personeel moeten niet in de klanten service zetten.
Doe iets extras voor de klanten vooral als er een bestelling komt die de klant dringend nodig heeft.
En ik hoop dat jullie hier iets wat gaan doen want dan gaat jullie klanten verliezen!

Score voor Deleukstetaartenshop.nl: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Veel items