Op zich zijn de bestellingen die ik geplaatst heb altijd goed en tijdig afgehandeld en bezorgd
Mijn laatste ervaring was niet positief. Na het plaatsten van mijn bestelling kwam ik na 5 min erachter dat ik toch iets vergeten was. Daar het niet mogelijk is om in te loggen en alsnog de bestelling aan te passen heb ik een whatsapp gestuurd omdat het zaterdagavond was, hierin legde ik de situatie uit en of dat ene product alsnog aan mijn bestelling toegevoegd kon worden. Ik legde ook uit dat ik in die week al 2x een bestelling had geplaatst van totaal meer dan €100,-. Ik kreeg totaal geen reactie op mijn app (die wel afgeleverd was) Dinsdag stuurde ik opnieuw een app met de vraag of ze konden reageren. Toen kreeg ik wel reactie dat mijn bestelling al verzonden was. Er werd ook aangegeven dat er problemen met whatsapp was waardoor mijn bericht van zaterdagavond niet gelezen werd. In deze digitale tijd mag je als klant verwachten dat als een bedrijf deze sociaal media portal gebruikt dit ook accuraat ingezet wordt. als dat niet gebeurd (voor welke reden dan ook) vind ik het raar dat de klant daar dan de dupe van is. Ik moest dan opnieuw bezorgkosten betalen om 1 artikel alsnog ingeleverd te krijgen terwijl het gratis zou zijn bij mijn inmiddels 2de bestelling. Ik vond op dat moment de dienstverlening erg tekortschieten en de reactie kort door de bocht. Uiteindelijk ben ik elders mijn product gaan kopen omdat ik het niet vond kunnen dat na 2 'grote' bestellingen ik verzendkosten moest gaan betalen terwijl er werd aangegeven dat de fout intern was.
Mijn tip zou zijn;
1) Jullie site aanpassen zodat de klant alsnog iets kan bijvoegen binnen een bepaalde tijd na bestelling indien nodig
2) Indien er een fout is (zoals hierboven bij het bedrijf) daar verantwoording voor nemen en de klant tegemoet komen en meedenken voor een juiste en passende oplossing
3) Ik bestel veel online het zou fijn zijn als de klant dan ook punten kan sparen. Ik geloof dat dat de klant meer verbonden houd met uw bedrijf én het online bestellen.