Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Gedeeltelijk positief, gedeeltelijk negatief

prettige, nette sjouwers

de planning is erg opdringerig en heeft mij gedwongen meer uren vast te leggen dan ik wilde. Uiteindelijk bleek deze extra tijd niet nodig, maar moest ik die toch betalen (met aftrek van een kleine korting).
Dit was dus een zeer negatieve ervaring

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Anoniem,
Bedankt voor uw recensie. U geeft aan gedwongen te zijn meer uren vast te leggen en dat deze extra tijd niet nodig bleek. Graag reageer ik hier op.
U had een verhuispakket aangevraagd van 2 uur. Het was onze inschatting dat dit te krap tijd zou zijn voor hetgeen u uitgevoerd wilde hebben. Wij hebben u het advies gedaan het pakket te verruimen naar 3 uur en u bent hiermee akkoord gegaan.
De onzekere factoren in de klus vielen mee en dus verliep het redelijk vlot. Het duurde 2 uur en een kwartier. Had u het pakket van 2 uur gehad, dan had u €60 bij moeten betalen. U heeft van ons korting gekregen waarmee u precies dat bedrag heeft betaald.
Het spijt mij dat u ons meedenken niet als klantgericht beschouwt; en het feit dat u precies betaalt, wat u ook had betaald zonder ons professionele inzicht, als zeer negatief ervaart.
M. Kat

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: