Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Van Der Meulen

Snelle levering, maar omdat de meubels niet door de voordeur konden en de 20 minuten bezorgtijd voorbij waren heeft de chauffeur de meubels voor de deur gezet.
Jammer dat er door de chauffeur geen andere oplossing aangeboden werd.

Meubels zelf met buurman via de achterkant naar binnen gedragen, ging gelukkig snel en zonder problemen.

Als er zoiets gebeurd een alternatief aanbieden lijkt mij zakelijk gezien niet meer dan normaal.
Zo verdien je in iedergeval iets extra's en je laat een tevreden klant achter.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Van Der Meulen,
Bedankt voor uw recensie. U schrijft dat de meubels niet door de deur pasten en dat de Sjouwfeur u geen andere oplossing heeft geboden.
U heeft ons opdracht gegeven een nieuwe bank bij u te bezorgen. Deze bank paste niet door de deur. Achterom was de andere optie achterom via de tuin van de buren over een hek van 1 meter 80. Onze bus blokkeerde ondertussen de weg waarachter zich een rij auto's had gevormd. Omdat u geen capabele hulp had om de bank over de schutting te tillen, heeft de Sjouwfeur u voorgesteld de bank voor de deur te zetten, ook om u verdere kosten te besparen. U bent hiermee akkoord gegaan.
Had u ons vooraf geinformeerd over deze uitzonderlijke situatie, of een extra Sjouwhulpp had ingeschakeld, dan was de levering zonder problemen geweest. Helaas konden wij onder deze onverwachte omstandigheden niet verder helpen.
M. Kat

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: