Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Maurice Snoeren

Erg passief met het meedenken in een oplossing het meubelstuk naar binnen te krijgen. Verder onvoldoende uitgelegd wat financiële consequenties zijn als het wat verder uitloopt. Het concept vind ik persoonlijk niet erg klantvriendelijk.
Tevens is de tafel tijdens het geheel gevallen door een ondoordachte actie. Gelukkig weinig schade aan de tafel dat niet opgelost kan worden. De jongeman had zelf zich wel pijn gedaan waar ik bezorgd over was. Echter bleek het goed te zijn, gelukkig. Van dit incident heeft hij verder niets gedaan dan meekijken naar de schade.

Samen met de klant doornemen hoe het meubel het beste naar binnen kan en hierin een proactieve houding laten zien.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Maurice Snoeren,
Hartelijk dank voor uw recensie. U heeft ons opdracht gegeven voor u een tafel te vervoeren. Bij het uitlaadadres bleek dat deze tafel niet voorlangs naar binnen kon, maar achterom moest door de brandgang. Door de brandgang bleek het ook niet te passen en toen heeft u besloten zelf de tafelpoten te demonteren. Dit ging niet geheel handig waardoor de tafel viel en onze Sjouwfeur zijn hand heeft geblesseerd.
Had u ons vooraf op de hoogte gesteld van deze bijzondere omstandigheden, dan hadden wij ons hierop ook beter kunnen voorbereiden. Wij hadden dan foto's opgevraagd en hadden u dan al kunnen adviseren de tafel vooraf te demonteren. Nu zijn wij ter plaatse geconfronteerd met deze uitzonderlijke omstandigheid en moest onze Sjouwfeur onvoorbereid hiernaar handelen. Niet iedere Sjouwfeur beschikt over de cumulatieve expertise welke wij met jarenlange ervaringen binnen het bedrijf bezitten.
U schrijft onvoldoende uitleg te hebben gehad over de extra kosten bij uitloop. Bij de winkel heeft u een folder gehad waarin onze tariefstelling duidelijk is uitgelegd. Tijdens het reserveren is dit duidelijk naar u gecommuniceerd. En vervolgens heeft u per email een bevestiging gehad waarin wij u nogmaals duidelijk maken op welke wijze wij werken.
Wij kunnen in de moeilijkste omstandigheden meubels vervoeren, maar het is dan wel noodzakelijk dat wij vooraf hierover geinformeerd worden teneinde ons in staat te stellen ons hierop voor te bereiden. U heeft dit nagelaten en dan vind ik het jammer dat u ons vervolgens de gevolgen hiervan kwalijk neemt.
M. Kat

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: