Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Angela

Niet goed, de sjouwfeurs kwamen om half negen terwijl op formulier tussen 09.00 en 09.30 uur stond. Verder dacht ik drie mannen besteld te hebben en waren het er twee. Eerste opmerking van hen na rondgang door het huis: 'dit gaat nooit lukken in drie uur. En we hebben geen tijd om uit te lopen, wilt u dat we de zware dingen of de dozen doen.' Geen fijn begin van je verhuizing. Ik heb toen gevraagd of de tijd gerekend werd vanaf half negen, aangezien ze te vroeg waren en onze helpers nog onderweg. Dat is toen eel gecorrigeerd en met half uur uitloop is toch alles verhuisd. Eind goed al goed, maar fijn is anders.

Uiteindelijk de mannen die het werk deden. Aardig en behulpzaam.

Zorg dat de tijd klopt! Niet te vroeg er zijn dus en dat de tijd dan gaat lopen. Verder: rijden met een relatief kleine bus met ronding aan bovenkant maakt dat er minder mee kan en je dus vaker moet rijden wat veel tijd kost. Dit kun je als klant niet goed inschatten.

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Angela,
Bedankt voor het geven van feedback. U heeft van ons een transportovereenkomst ontvangen waarin staat dat wij tussen 08:30 & 09:30 arriveren. Verder staat daar ook in dat u wordt geholpen door 2 sjouwfeurs. U heeft een pakket van 3 uur besteld en een 15m3 verhuiswagen. U hoeft als u zelf uw pakket samenstelt geen boedellijst op te geven. Wij weten dus op voorhand niet wat ons te wachten staat. Onze sjouwfeurs hebben getracht u te informeren over wat er gedaan kon worden in de door u bestelde 3 uur.
Wij hadden u op voorhand kunnen adviseren over de nodige tijd. In het online reserveringsformulier klik je dan op ADVISEER MIJ waarbij u alle details van de verhuizing kunt opgeven. Ik denk dat we u op die manier een betere ervaring kunnen geven een volgende keer. U bent gelukkig tevreden over de sjouwfeurs.
M. Kat

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 2/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: