Ik heb een kostbare piano laten vervoeren en heb er spijt van dat ik het via dit bedrijf heb gedaan.
Op de dag van transport is het bedrijf meer dan twee uur later aangekomen zonder contact op te nemen. (Dat heb ik zelf moeten doen)
Eenmaal aangekomen wordt er tijdens het naar binnen brengen schade gemaakt door langs de brievenbus te gaan waardoor er een lelijke diepe snee in de piano zit. Vervolgens wordt de piano nadat het kleed eronder vandaan is gehaald veel te snel losgelaten waardoor de piano zeer hard terechtkwam op de zijkant. Waardoor we een harde kraak hoorde, ik heb geen idee wat hier de gevolgen van zijn. En kon ook niet zo snel wat vinden. Maar de jongeman had duidelijk niet de juiste kwaliteiten om de klus zorgvuldig te doen.
Eindstand is er een foto van de schade gemaakt en zal ik daarover terug gebeld worden wat tot op heden nog niet is gebeurd.
Ik ben zeer benieuwd hoe dit door de meubel taxi opgelost gaat worden.
Zie het verhaal.
Reactie DeMeubeltaxi.nl:
Beste Alex,
Dat is vervelend om te vernemen. Er is ons echter niks van bekend. Indien u een email kunt sturen aan vervoer@demeubeltaxi.nl, dan kunnen wij u vast verder helpen.
M. Kat