Het maken van een afspraak was al een dingetje. Voor €15 extra kun je een tijdstip vastleggen. Dit dus ook gedaan. Krijg je een mailtje waarop het beschikbare tijdstip niet kan en het alleen nog op 1 ander tijdstip kan. Waarom betaal ik die €15 extra dan? Vervolgens op de dag zelf zijn ze bijna 2 uur te laat!! Even een telefoontje om dit te vermelden zou aardig zijn. De tegels konden niet binnen gezet worden. Worden vervolgens in de voortuin gezet. Op de vraag of ze dan in de achtertuin gezet kunnen worden, zodat ze wat meer uit het zicht staan, wordt geantwoord dat ze daar geen tijd voor hebben omdat ze al laat zijn. Voor mij was dit de laatste keer.
Graag bellen bij uitloop. Wellicht was het ook handig geweest om van te voren te weten dat de tegels niet naar binnen gebracht konden worden. Nu staan ze buiten in de regen
Reactie DeMeubeltaxi.nl:
Beste klant,
Bedankt voor het schrijven van review. U kunt inderdaad van te voren bezorgtijdvak selecteren van uur. Dan weet u van te voren waar u aan toe bent. Mocht gekozen tijdvak niet passen in ons schema dan nemen we contact met u op om dit te overleggen. Anders kiest u geen tijdvak en ontvangt u de avond voorafgaand aan de bezorgdag een bezorgtijdvak van 2 uur. Slordig dat we te laat zijn gekomen die dag. Normaliter zou de bezorger contact met u opnemen om eventuele vertraging op tijd door te geven. Pallets met tegels worden altijd op een plek zo dicht mogelijk bij het huis gezet maar niet afgeladen. Zo'n weegt al gauw 700 kg, dit kan niet overal neergezet worden. Dit staat ook in de voorwaarden. Jammer dat u niet meer van ons gebruik wenst te maken wegens de vervelende ervaring. We zijn wel blij met de feedback, we kijken daar kritisch naar en zullen onze dienstverlening waar mogelijk aanpassen. Wellicht heeft u de volgende keer net als de meeste andere klanten gewoon een positieve ervaring.
M. Kat