Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

In aanvang was mijn ervaring niet heel positief. Tarief was flink hoger dan dat door Piet Klerkx vertelt werd. De online offerte gaf onverklaarbare verschillen dus maar gaan bellen. Toen nog geen duidelijkheid! Na mailwisseling en telefonisch contact met Stefan van DeMeubeltaxi zijn we uiteindelijk wel tot een overeenkomst gekomen. De dag van levering: van te voren een berichtje, een belletje met verwacht tijdstip van aankomst, meubels keurig afgeleverd op een ding na. Piet Klerkx bleek een tafel te hebben verwisseld. Dus, bellen met Piet en daar waar Piet Klerkx zich in allerlei bochten ging wringen heeft de sjouwfeur van DeMeubeltaxi direct gehandeld en is gaan bellen met zijn werkgever. Alle lof voor sjouwfeurs Yaniek (vast verkeerd geschreven maar ze weten echt wel wie ik bedoel) en zijn blonde collega (sorry, ik weet je naam niet meer). Daarnaast ook lof voor Claire van 'achter de schermen' die er voor heeft gezorgd dat de juiste tafel de volgende dag (!!) alsnog werd bezorgd. Echt, top!!

Netjes verzorgd, afspraak is afspraak, niet 'lullen' maar poetsen mentaliteit, keurige factuur na levering via e-mail.

Laat een medewerker met verstand van zaken terug bellen en uitleg geven in plaats van nonchalante opmerkingen door de dame aan de telefoon (...u bent de eerste die hierover valt...). Zorg dat de website de juiste informatie geeft qua prijsopbouw. Noem bij de groene ballen de all-in prijs en splits deze vervolgens in het prijsoverzicht uit. Leg uit waar kosten vandaan komen en waarom ze worden berekend (colli-kosten bijvoorbeeld). Tip: leg het ook uit aan de bedrijven waar jullie voor rijden en wees transparant. Jullie hebben niets te verbergen is mijn ervaring.

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Aangekocht product: