Slecht
Klantenservice en voorwaarden hebben wel een update nodig. Door een systeem fout ben ik verantwoordelijk voor jullie falen. top.
Reactie DeMeubeltaxi.nl:
Beste Kevin Toet,
Bedankt voor uw feedback. Graag geven wij vanuit onze kant een toelichting.
U heeft opdracht gegeven 1 Flightcase van 80 inch met 2 tv schermen er in en een houten frame 2x 70 inch te vervoeren van Amsterdam naar Den Haag.
Wij hebben deze opdracht per email aan u bevestigd.
De opdracht bleek op de dag zelf anders te zijn. Het ging om een aantal onvervangbare antieke schermen van onschatbare waarde die binnen Amsterdam naar een andere locatie moesten, en daarna nog wat spullen naar Den Haag.
Wij ontdekten dit nadat u ons belde nadat wij alles in Den Haag hadden afgeleverd. Wij zijn vervolgens gelijk terug gegaan om de kostbare schermen op te halen.
Wij hebben die middag veel telefonisch overleg met u gehad om tot een oplossing te komen. Wij hadden de mogelijkheid om de schermen de volgende dag kosteloos in Amsterdam te brengen, omdat we dan toch weer in de buurt zouden zijn. U gaf toen aan dat de schermen perse diezelfde dag weer terug moesten naar Amsterdam, en wel voor 18:30 uur. Wij hebben dit met grote spoed weten te realiseren en hebben u hierbij vooraf duidelijk aangegeven dat we hiervoor wel kosten in rekening moesten brengen.
U heeft verzuimd ons goed te informeren en wijt dit aan een systeemfout bij ons. In onze mailbevestiging benadrukken wij het belang van het nakijken van de Transportovereenkomst en in onze voorwaarden staat duidelijk vermeld dat u ons compleet dient te informeren. We kunnen dan helaas ook weinig aanvangen met uw feedback.
M. Kat