De jongens hebben het fantastisch gedaan!
Degene die de planning maakt, had het beter moeten inschatten qua tijd. Ik heb er geen verstand van dus ik vertrouw op de persoon aan de telefoon. Die vertelde mij dat het in 1 uur wel gedaan moest zijn en dat zou dan zoveel kosten. Prima. De jongens waren uiteindelijk 1 uur langer bezig, maar dat was ook zeker nodig. Ze hebben keihard gewerkt zonder te stoppen! Maar door de slechte inschatting van de planner moet ik u wel EUR120 meer betalen waar ik niet op gerekend had.
Reactie DeMeubeltaxi.nl:
Beste P.B.,
Dank voor uw positieve reactie. We dragen de complimenten over aan de Sjouwfeurs.
U belde ons met verzoek een bed en een paar meubels te verplaatsen. Daarin hebben we aangegeven dat als het vlot zou gaan, het in 1 uur te doen zou zijn en als het lastiger zou zijn, dat we er dan langer over konden doen.
We hebben de afspraak gemaakt van een minimum van 1 uur. De klus bleek niet eenvoudig waardoor er meer tijd nodig was en de kosten opliepen. Belangrijkste was dat u ons belde met het urgente verzoek uw bed te verhuizen en dat wij dit diezelfde dag nog voor elkaar hebben gekregen.
M. Kat