Slechte bezorging
Ik had een spiegel besteld, het heeft 3 weken geduurd voordat ik deze binnen had. Het is dat ik zelf contact heb opgenomen, anders had ik nog niets geweten...
De spiegel is mooi en was gemakkelijk te monteren. Alleen lekt de spiegel stroom.
Reactie Designspiegels.nl:
Goedendag,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Het is zeer jammer dat uw spiegel pas na 3 weken is bezorgd. Dit is uitzonderlijk, omdat dit type spiegel normaal gesproken binnen 3 tot 4 werkdagen wordt bezorgd. Zoals reeds telefonisch besproken, kon UPS de spiegel niet bezorgen, omdat het een vrij nieuw adres betreft. Dit adres was niet in hun systeem bekend. Daarop heeft UPS de spiegel retour gestuurd naar de fabriek. Na binnenkomst is de spiegel opnieuw verzonden naar het alternatieve adres, waar deze vervolgens door UPS is geleverd.
Het is jammer dat wij de spiegel niet eerder konden onderscheppen om zodoende onnodig retour sturen te voorkomen. Wij hebben met UPS contact opgenomen om te bekijken of wij bij uitzonderingen op de hoogte gesteld kunnen worden. Ik hoop daarmee dat wij dit soort situaties kunnen voorkomen. Mijn excuses voor het ontstane ongemak.
Met vriendelijke groeten,
S. Sijmons