OK maar niet top. Website is moeilijk om te navigeren om producten te vergelijken - moet op de spiegel helemaal doorlezen vs. eenvoudig te kunnen selecteren op voorkeur attributen.

Kwaliteit van het product is teleurstellend. Dimmer functioneert niet - dimt aan/uit bij vochtigheid.

Reactie Designspiegels.nl:

Hartelijk dank voor uw beoordeling en opmerkingen.
Wij hebben sinds een half jaar een vernieuwde website. Er zijn reeds een aantal filter opties beschikbaar om tot een selectie te komen. Zoals u aangeeft lijkt het mij ook wenselijk om aanvullende filter opties op te nemen. Wij gaan hier met oa de bouwer binnenkort aan werken. Op die manier hoop ik dat de selectie nog beter aansluit op de wensen van de klant. Het daadwerkelijk vergelijken van spiegels onderling, zoals bij bv vergelijking sites, kunnen wij helaas niet aanbieden.
De dimfunctie die in uw spiegel zit ingebouwd kan in een uitzonderlijk geval inderdaad gevoelig zijn voor vocht. Ik heb ook weleens mee gemaakt dat de sensor reageert op licht dat ongelukkig weerkaatst in de kraan onder de sensor. Het ene sensoroog is helaas gevoeliger dan de andere.
Wanneer wij hierover contact hadden gehad dan hadden wij geopperd om een nieuw sensoroog te monteren om zodoende te bekijken of dat het probleem zou verhelpen. Mijn collega zal contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ik hoop dat de overige functies van de spiegel wel naar behoren functioneren. Zo niet dan vernemen wij dit graag.
Met vriendelijke groeten,
De Spiegelfabriek

Score voor Designspiegels.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee