?

afwerking is verre van vlekkeloos: witte lijnmresten op de zijkanten en over 40 cm verkeerd en loszittende plastic/rubberen afdichting

Reactie Designspiegels.nl:

Ik heb telefonisch contact opgenomen om te achterhalen wat er precies aan deze 50x70 cm spiegel van de Diamond X Collection mankeert.
Het bleek dat er op het witte frame aan de achterzijde van de spiegel enkele lijmresten zaten. Dit is inderdaad niet netjes, maar kon gelukkig door de klant verwijderd worden. Daarnaast zat het rubberen u-profiel die tussen het metalen frame en de spiegel wordt geklemd op 1 plek over 40 cm niet meer op het frame, maar ernaast. Deze rubberen ring is niet verlijmd en zou in dit geval bij het verpakken van de spiegel op het frame terug gelegd moeten worden. Helaas is dit niet gebeurd. De klant heeft daarom zelf het rubberen profiel op z'n plek gelegd.
Ondanks het afwerkingsniveau van deze specifieke spiegel zijn er geen beschadigingen. Toch ontvangen wij in dit geval of in het geval van (transport)schade graag een foto, zodat wij in samenspraak met de fabriek een passende oplossing kunnen bieden.
Wij zijn blij dat deze klant het zelf heeft kunnen oplossen, maar zeer zeker ook met de opmerkingen/ tips, zodat we dit met de fabriek van de Diamond X Collection spiegels kunnen opnemen.

Score voor Designspiegels.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja