Spiegel gevallen tijdens vervoer
Reactie Designspiegels.nl:
Het spijt ons om te vernemen dat u tijdens montage erachter bent gekomen dat de verlichtingsarmatuur los zat. Dit hoort uiteraard niet en is te wijten aan een productiefout of een gevolg van het vervoer met de pakketdienst.
Graag hadden wij gezien dat u contact met ons had gezocht na deze constatering, zodat wij u een passende oplossing hadden kunnen bieden. Bijvoorbeeld door de spiegel retour te nemen voor reparatie of door het toesturen van materialen voor het vastzetten van de verlichtingsarmatuur. Nu zijn wij er helaas pas achter gekomen na uw beoordeling.
Wij vragen onze klanten om de spiegel binnen 2 dagen na aankomst te controleren op transportschade, zoals glasbreuk. In het geval van breuk kunnen wij dan namelijk direct actie ondernemen om de schade te verhalen en een nieuwe spiegel te verzenden.
Ik kan mij goed voorstellen dat eventuele technische mankementen, pas tijdens of na montage aan het licht komen. Deze vallen uiteraard onder garantie en zullen door ons worden opgelost.
Gelukkig heeft u de verlichtingsarmatuur zelf weer vast kunnen zetten en hopelijk hangt de spiegel inmiddels naar tevredenheid aan de muur.
Met vriendelijke groeten,
DesignSpiegels Naarden