F W van der List

Garantieclaim in verband met een spontaan gebarsten spiegel ( één week na het ophangen) wordt zonder meer afgewezen, met als argument dat de spiegel "met kracht" zou zijn opgehangen...

Reactie Designspiegels.nl:

Goedendag, bedankt voor uw review.
We vinden het erg vervelend dat uw spiegel, in november, is gebarsten een week nadat u deze opgehangen heeft. Wij verkopen al 10 jaar lang spiegels en dit is nog niet eerder voorgekomen.
Zoals u eerder aangegeven heeft was de spiegel in orde en zonder barst gearriveerd in april jl.. Wij vergoeden schade m.b.t. het spiegelglas wat opgelopen is tijdens transport. In uw geval was hier geen sprake van. Daarnaast geven wij 2 jaar garantie op de overige onderdelen.
Een spiegel, in het algemeen, kan een barst gaan vertonen als er tijdens het monteren spanning op de spiegel staat of doordat b.v. de spiegel te strak of met te veel kracht is opgehangen in de ophanggaten of door andere externe oorzaken.
Wij willen uiteraard wel met u meedenken en u een flinke korting aanbieden, dit hebben wij ook aan u doorgegeven. Mocht u hier alsnog gebruik van willen maken dan horen wij het graag.
Met vriendelijke groet, team De Spiegelfabriek.

Score voor Designspiegels.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee