Wij hebben een goede ervaring met Desta Woningontruiming. Het maken van de afspraak ging vlot en aan de telefoon kregen we een duidelijk antwoord op al onze vragen. De communicatie was prettig en helder. De afspraak ter plekke met de medewerker van Desta verliep goed en de medewerker was vriendelijk, tegelijkertijd wat meelevend en daarnaast gaf zij duidelijke en volledige informatie. De beantwoording van mails had soms iets sneller gekund, maar verder was de communicatie helemaal in orde. De offerte was duidelijk. De uitvoering van het werk is prima gebeurd, precies zoals we hadden afgesproken. De kwaliteit is hoog. Ik vond het vooral fijn dat de sleuteloverdracht aan de woningbouwvereniging ook bij de service inzat. Ook heel prettig dat de meterstanden werden opgenomen en de brievenbus nog een laatste keer werd gecontroleerd. Totaal gezien ben ik heel tevreden over de woningontruiming door Desta.