De Rijn. Met de ms Alina. Eten niet zo bijzonder. Ontbijt voortreffelijk. De verbinding tussen de twee restaurants (trappen) verdient geen schoonheidsprijs. De meeste personen waren oud en moeilijk te been en hadden duidelijk moeite met de trappen. Bedienend personeel moet nog heel wat leren, menu-taal, poleren glaswerk en bestek, dames eerst vragen enz.
De vaarroute was uitstekend. De vrije zitting was geen succes. Er stond al ruim 10 minuten van te voren een rij voor de restaurantdeuren om maar een goede plaats te hebben. Voor de duurdere accommodaties dient ook een betere en vaste tafel ter beschikking te zijn. Er was een hoog Henry Dunant gehalte. Hutten zeer schoon, echter een tweede stoel is zeer wenselijk. Prijs is naar verhouding aan de hoge kant.
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Prima reisleiders. Aardige kapitein. Schip wel wat groot.
Reactie Destin Travel:
Geachte heer Pellegrom,
Hartelijk dank voor uw review. Door middel van uw opmerkingen kunnen wij onze riviercruises nog verder verbeteren.
Uw bevindingen met betrekking tot de service aan boord zullen wij doorgeven aan de rederij van HS Alina. De service in het restaurant is in de enquête door uw medepassagiers overigens met een 8,46 gewaardeerd tijdens deze cruise.
HS Alina beschikt over een open restaurant gesitueerd op twee verdiepingen. Slechts twee van onze hotelschepen beschikken over zo’n ‘gesplitst’ restaurant, mogelijk sluit dit type hotelschip niet geheel aan bij uw wensen. Hotelschip Alina beschikt over een echte hotellift, ook naar het restaurant, waar minder mobiele passagiers gebruik van kunnen maken. Naar wij begrijpen, betrof dit echter niet uzelf. Friendship Cruises geeft de voorkeur aan een vrije tafelzitting. Elke passagier heeft elke dag de keus om z’n tafelgenoten te kiezen. We vertrouwen daarbij op de redelijkheid van onze passagiers om de ene dag een plaatsje aan het panoramavenster en de andere dag een ander tafeltje te kiezen, zodat elke passagier kan genieten van het uitzicht tijdens de maaltijden.
Wij hopen dat u ook in 2016 weer met ons op reis gaat. Als u bij boeking aangeeft een extra stoel in de cabine te wensen, zullen wij dat voor u regelen. Wij leggen graag de loopplank opnieuw voor u uit.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises