Seine D
Je
Ameroutillage zeer goe. (Suite) . Erg goed schoongemaakt. Le havre ongeschikt als tussenstop! Kerstdiners goed verzorgs. Verder de maaltyden middelmatig. Brood ontbijt hard. Service personeel matig tot goed.
Entertainment zeer matig. Reisleiders plezierig en, informatie voldoende .belangstelling voor de gasten.
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Niet goedkoop,maar wel goed reisleiding e, die een bepaalde levensopvatting uitstraalt. ( kerst "dienst"!
Reactie Destin Travel:
Geachte heer Schmidt,
Hartelijk dank voor uw review. Door uw schrijven kunnen wij onze riviercruises nog verder verbeteren.
Fijn dat u tevreden bent over uw verblijf in de A-grandsuite van 30 m2. Over de maaltijden aan boord bent u minder goed te spreken. Uw medepassagiers hebben in de enquête de kwaliteit van de maaltijden gewaardeerd met een 8,45 en de variatie van de maaltijden met een 8,52. Dat zijn mooie cijfers. Echter, dat neemt niet weg dat wij de rederij zullen informeren over uw bevindingen.
Kerst gaat over het Christuskind in Bethlehem. Iets mooiers kunnen we er niet van maken; iets anders ook niet. Heel de wereld viert Kerst, dus Friendship Cruises ook.
Wij hopen u, als onze vaste ambassadeur, ook in 2016 weer aan boord te mogen begroeten.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises