Kerstcruice Romantische Rijn HS ALINA 2015
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
BEGELEIDING, O.A. CRUICELEADERS
Reactie Destin Travel:
Geachte familie De Neef,
Hartelijk dank voor uw review, die we zo even ook telefonisch met u besproken hebben.
Als vaste ambassadeur van Friendship Cruises heeft u inmiddels al verschillende Kerstcruises gemaakt. In tegenstelling tot vorige keren heeft u deze keer niet met een 5-sterren, maar met één van onze nieuwste 4-sterren hotelschepen gevaren. U kunt de diverse cruises dan ook qua schepen goed met elkaar vergelijken. Ditmaal waardeert u onze Kerstcruise met drie sterren van de vijf.
Jammer genoeg voldeed hotelschip Alina 4-sterren**** niet geheel aan uw verwachtingen.
Uw voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een grote en luxe suite van ca. 22 tot 30 m2, terwijl de Alina over mooie cabines en minisuites van 14 tot 16 m2 beschikt. Vanwege uw beperktere mobiliteit kiest u het liefst voor een gelijkvloers restaurant. De Alina beschikt over een open restaurant verdeeld over twee etages. Hoewel dit restaurant ook per hotellift bereikbaar is, ervoer u hier toch een ‘drempel’.
Wij hopen dat u in 2016 voor uw Kerstcruise toch weer een keus kunt maken uit een 4- of 5-sterren***** hotelschip dat wel weer aansluit bij uw wensen. Wij weten inmiddels wat u belangrijk vindt en zijn u graag behulpzaam met een passend advies.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises