wim en greet van bodegom

Rijn en Moezel

Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?

vandaag "kopie" verstuurd van reeds op 22 augustus geposte bevindingen en toelichting,
tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen, zie onze brief aan "friendship cruises"
van 22 augustus 2016. wim en greet van bodegom, wateringen, 05 september 2016

Reactie Destin Travel:

Geachte heer en mevrouw Bodegom,
Inmiddels hebben wij uw correspondentie ontvangen en hebben wij u ook een uitvoerig antwoord gestuurd. Uit uw reactie daarop begrijpen wij dat uw teleurstelling vooral te maken had met de door uw kinderen aangevraagde verrassing i.v.m. uw 50-jarig huwelijksjubileum, maar waar door het schip helaas geen gehoor aan is gegeven. U heeft uw riviercruise destijds persoonlijk bij ons geboekt. Speciale verzoeken kunnen daarom ook het beste via ons worden aangevraagd. Graag hadden wij voorafgaand aan uw reis van deze verrassing bericht ontvangen van u of uw kinderen. Uiteraard hadden wij dan onze uiterste beste gedaan om u te verrassen. Helaas hebben wij van zowel u als uw kinderen nooit enig bericht of verzoek ontvangen.
In het vervolg verzoeken wij u vriendelijk bijzondere verzoeken af te stemmen met het kantoor van Friendship Cruises. Dat voorkomt misverstanden en teleurstellingen.
Hoewel deze kwestie buiten ons om is geregeld bieden wij toch onze excuses aan voor het ongerief.
Wij danken u hartelijk dat u de moeite heeft willen nemen ons te informeren per brief over uw ervaringen. We hopen u nogmaals te mogen begroeten aan boord van één van onze riviercruises in Europa of wereldwijd. We leggen de loopplank voor u uit en begroeten u graag opnieuw als passagier.
Hartelijke groet,
Friendship Cruises