Zeer slecht als men in een andere cabine gestopt wordt als men voor betaald heeft zonder overleg en geen keus op de wal blijven staan of aksepteren zonder verder overleg ook later geen uitleg met de mannerger van de boot 100 euro van de rekening aftrekken zonder een verklaring te geven u zult begrijpen dat dit de laatste keer is dat ik bij friendship boek.
Reactie Destin Travel:
Beste familie Burgers,
We zijn geschrokken van uw review. Uw klacht is bij ons bekend daar wij één dag na uw terugkomst in Nederland direct telefonisch contact met u hebben opgenomen. Uit rapportage van onze cruiseleader waren wij immers op de hoogte van het feit dat u aan boord een andere cabine werd toegewezen dan waar u voor had geboekt en betaald. Aan boord was u door de rederij al €100,- boordtegoed ter compensatie aangeboden. Wij hebben vervolgens de draad in Nederland opgepakt en u gebeld. Wij hebben u naast onze excuses ook terstond aangegeven om de, teveel door u betaalde, cabinetoeslag per omgaande te retourneren. Uit ons telefoongesprek hebben wij niet opgemaakt dat u zo teleurgesteld was dat u in het vervolg geen vaarvakantie meer met ons zult maken.
Opnieuw zullen wij contact met u opnemen om na te gaan wat u van ons verwacht, willen wij in de toekomst nogmaals kans maken u te verwelkomen op één van onze cruises.
Vriendelijke groet,
Friendship Cruises