Ik verwachte bij een kerstcruise iets meer als deze simpele opzet. Er was tussendoor behalve drank niets te verkrijgen en te kopen. De avonden waren op een bingo en een spel na zelf in te vullen. Het kerst diner op eerste kerstdag viel erg tegen. We kregen het gevoel eten en wegwezen. Na vele klachten was tweede kerst dag top geregeld.
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
De excursie waren goed geregeld. Er werd voor belangstellende gezorgd dat ze naar een nachtmis konden gaan.
Reactie Destin Travel:
Jammer dat u niet zo te spreken bent over uw Kerstcruise met Friendship Cruises.
Tijdens een riviercruise is het niet nodig saaie dagen op te vullen met volop entertainment aan boord. U meert immers elke dag af in het hartje van een nieuwe stad. Bij een riviercruise is alles op loopafstand van het schip te beleven en te ervaren. U stelt zelf uw eigen programma samen en maakt uw reis zo druk, gevarieerd en afwisselend als u zelf wilt. Van een avondwandeling over de promenade van Düsseldorf, het bezoek aan de kerstmarkt van Bonn, het bijwonen van een lokale Kerstnachtdienst of het gezellig vertoeven in de salon met live achtergrondmuziek.
Uiteraard worden er ook leuke excursies in groepsverband georganiseerd, waarbij u begeleid wordt door onze deskundige Nederlandssprekende cruiseleader. Hoogtepunt tijdens uw Kerstcruise was de mogelijkheid ons Kerstconcert in de Basilika van Koblenz bij te wonen.
Een feestelijk Kerstfeest, m.m.v. vocaal ensemble Orpheus, sopraan Wendy Krikken, pianisten, organist en violist, speciaal voor alle passagiers van onze drie schepen op de Rijn.
De verzorging aan boord van onze schepen is op basis van volpension. Een uitgebreid ontbijtbuffet, een heerlijke lunch (afwisselend in buffetvorm of aan tafel geserveerd) en een uitgebreid diner zijn inbegrepen. De ervaring leert ons dat onze meeste gasten de volpension verzorging soms zelfs als overdadig ervaren. Daar wij elke dag in een stad of pittoresk dorpje afmeren, is er daarnaast tevens voldoende gelegenheid om te shoppen of te genieten op een terrasje.
We hopen u nogmaals te mogen begroeten aan boord.
Friendship Cruises