Hollands welvaren
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Goed verzorgd, mooie cabin, vriendelijk personeel.
Jammer dat een deel van de reis gewijzigd werd doordat er niet door het Julianakanaal gevaren kon worden. Bij mijn navraag of dat in 2025 wel kan werd er gereageerd met “ we denken van niet” Ik vind het niet juist dat het weer in jullie programma staat.
Reactie Destin Travel:
Beste mevrouw van Langeveld – Breur,
Hartelijk dank voor uw bericht en het delen van uw reiservaring.
Het doet ons deugt te vernemen dat u een mooie reis heeft gehad aan boord van de Amadeus Star.
Wij begrijpen dat de aanpassing van de route, door de situatie met het Julianakanaal, teleurstellend is geweest. Gelukkig verwachten we voor 2025 (voor alsnog) geen belemmeringen, waardoor de route volgens planning kan worden uitgevoerd.
Aangezien we er op dit moment vanuit gaan dat de route gevaren kan worden zoals gepland, presenteren we deze ook op die manier in onze brochure en op onze website.
We zullen ons programma uiteraard zorgvuldig blijven monitoren, zodat we indien nodig eventuele wijziging kunnen doorvoeren.
We willen u graag laten weten dat zodra er wijzigingen in een geboekte reisroute optreden, we dit zo snel mogelijk communiceren met onze klanten. Ons team doet er alles aan om alternatieve oplossingen te vinden en ervoor te zorgen dat de reiservaring zo soepel mogelijk verloopt.
Wij hopen u nog eens te mogen begroeten aan boord van één van onze riviercruiseschepen!
Destin Riviercruises