Werner

Persoonlijke benadering. Proactief. Eerlijk. Non-nonsence. Écht de goedkoopste voor een meer dan goed product. Geen keuzestress, goed concept.

In het belang van het bedrijf zelf; Duidelijkheid in bestelmenu over gelijksluitende cilinders. Als ik twee cilinders wil bestellen in 1 keer, wordt er tweemaal gelijksluitend berekend, terwijl er maar 1 cilinder gelijksluitend aan de andere hoeft te zijn. Prima service toen ik belde, goed uitgelegd, eerst 1 cilinder bestellen, daarna tweede toevoegen aan winkelwagen met de optie gelijksluitend. Geen klachten hierover, goed geholpen. Wel zou het voor het bedrfijf tijd schelen voor dit soort vragen. ICT-probleem dus.

Score voor Deur-Cilindersloten.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
3x cilinder drie sterren