Gerard Nieuwendijk

De bestelling via de website werd direct verwerkt. Ook telefonisch had ik direct contact met een deskundige.

De omschrijving van de cilinders is helder en ook de “meet- en montageinstructie” is duidelijk.

Duidelijk aangeven dat bij gelijksluitende cilinders er bij elke cilinder drie sleutels geleverd worden.
Het heeft een week geduurd voordat ik het bestelde heb ontvangen.
Dit is niet erg als je dit van tevoren weet.
Het is wel erg als de berichtgeving van de transporteur (GLS) niet klopt.
Na de bestelling op vrijdag kreeg ik vervolgens bericht van GLS dat de bestelling op dinsdag bezorgd zou worden.
We hebben er voor gezorgd dat er op die dinsdag de gehele dag iemand thuis was. Er kwam geen GLS; ook geen briefje in de deur.
Dezelfde avond heb ik via de website van GLS aan gegeven dat het pakket bezorgd kon worden op een afhaalpunt.
Ik kreeg toen bericht dat dit op woensdag zou gebeuren.
Op woensdag om ongeveer 17:30 uur ben ik bij het alhaalpunt gaan informeren; de beheerder van de afhaalpunt had mijn pakket wel in zijn computer staan maar mijn pakket was er niet en dat zou die dag ook niet meer komen.
Vervolgens heb ik gebeld met GLS en kreeg een aardige medewerker aan de lijn. Die kon vanwege het tijdstip niet zien waar mijn pakket was, maar hij kon wel nog een keer in het systeem aangeven dat het pakket bij een afhaalpunt bezorgd zou worden op de volgende dag; de donderdag. U raadt het al ook op donderdag geen pakket.
Op vrijdag mijn ongenoegen kenbaar gemaakt bij Poste en Postma.
Deze heeft terstond gebeld met GLS; het pakket zou dezelfde dag bezorgd worden. Op vrijdag een bericht van GLS ontvangen dat het pakket bezorgd was. Daarom aan het einde van de dag weer langs het afhaalpunt, weer geen pakket. Enigzins ontstemd naar huis, hier bleek nu een briefje van GLS in de brievenbus te hangen met daarop de mededeling dat het pakket drie huizen verder op bij de buren lag.
De transporteur GLS moet zijn communicatie verbeteren.

Score voor Deur-Cilindersloten.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Een knopcilinder 40-40 mm en een cilinder 30-30 ge...