Hoe klantvriendelijk vond u het personeel?
Vond u het makkelijk om te bestellen?
Kwaliteitscore producten

Hans van der Kroft

FAKE BEOORDELINGEN?!?!?

Uw ervaring

Jammer dat je ook nog een 1 kan geven. Een 0 zou beter op z'n plaats zijn. Ik heb ook echt het vermoeden dat de beoordelingen veelal fake zijn om maar op een 9 uit te komen.

Na 6 weken zou onze bestelling van 4 Skantrae deuren worden geleverd. Uiteindelijk zonder enige communicatie vanuit Deurmarkt de deuren na 14 weken geleverd in twee delen. Aangezien het glas in lood nog geplaatst moest worden zouden deze deuren een week later komen (hierover heeft Deurmarkt geen contact opgenomen, maar moesten we zelf achteraan bellen). En wat denk je, bij de eerste levering zijn de deuren met glas in lood geleverd en een week later de deuren zonder glas in lood, bijzonder.....

Bij controle van de deuren bleek bij drie van de vier deuren een defect. Scheur in glas in lood, scheur op kopse kant deur, lakschade, tochtvaldorpel niet geplaatst en bij twee deuren 2 ipv 3 paumellegaten geboord. Uiteindelijke oplossing in levering drie nieuwe deuren.

3x gevraagd naar nieuwe levertijd deuren. Uiteindelijk gisteren nieuwe levertijd gekregen 2,5 maand na de eerste levering. Aangezien dit erg lang is heb ik direct met Skantrae gebeld om te vragen hoe het zit. Het blijkt dat Deurmarkt pas gisteren, een maand nadat de oplossing van drie nieuwe deuren is geboden deze bestelling heeft doorgegeven aan Skantrae. Lekker om zo met je klanten om te gaan.....!!

Al met al, zeer slechte service vanuit Deurmarkt, geen enkele communicatie vanuit Deurmarkt om de klant op de hoogte te houden. Op geen enkele wijze heb ik me als klant gehoord gevoelt. Op geen enkele wijze is er aangegeven dat Deurmarkt het 'vervelend vind' dat er bij drie van de vier deuren defecten zijn.

Zeer slecht allemaal.

Reactie Deurmarkt.com:

Beste meneer van der Kroft,
Bedankt voor uw beoordeling en uitgebreide feedback. Het is duidelijk dat er bij uw bestelling een boel misgegaan is en dat vinden wij wel degelijk bijzonder vervelend. We erkennen dat er op meerdere fronten fouten gemaakt zijn, en we zorgen ervoor dat hier lering uit getrokken wordt.
U heeft destijds inderdaad 4 deuren bij ons besteld, waarvan er 3 helaas niet in de staat verkeerden die u zou mogen verwachten toen ze bij u geleverd werden. Om u tegemoet te komen, hebben wij destijds afgesproken u 3 gratis nieuwe deuren extra te leveren en gelukkig kon u de reeds geleverde deuren nog wel gebruiken.
Vervolgens heeft u gevraagd naar de nieuwe levertijd van deze extra deuren. Helaas zijn wij afhankelijk van de fabriek als het gaat om levertijden en wij kunnen daar ruim van tevoren nog geen nauwkeurige indicatie voor geven. En helaas hebben maatwerkdeuren nou eenmaal een langere levertijd.
Het lijkt erop dat er een misverstand is ontstaan toen u contact hebt opgenomen met onze fabrikant. Wij hebben de 3 gratis extra deuren namelijk wel degelijk direct besteld nadat wij dit met u als passende oplossing waren overeengekomen.
Uw frustratie had echter kunnen én moeten voorkomen worden door adequater optreden en betere communicatie van onze zijde. Wij zijn weliswaar afhankelijk van onze fabrikant, maar wij hadden u in ieder geval beter op de hoogte moeten houden en ervoor moeten zorgen dat u zich wel gehoord voelde als klant.
Nogmaals, wij vinden het erg vervelend dat u nog steeds niet de extra deuren in bezit hebt. Hierop terugkijkend kunnen we ons goed voorstellen dat u zich in dit geval niet gehoord voelde. Daarvoor onze oprechte excuses. Aan ons de taak om er voortaan zorg voor te dragen dit gevoel beter over te brengen naar onze klanten, mocht zich een soortgelijke kwestie voordoen. Wij dragen er zorg voor dat de 3 extra deuren snel in uw bezit zijn en zullen u hierover goed op de hoogte houden. Hopelijk kunt u - ondanks de problematiek - straks toch nog genieten van al uw deuren!
Team Deurmarkt.com

Score voor Deurmarkt.com: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: 4 Skantrae deuren