Eerste en laatste bestelling bij deurmarkt.com
Uw ervaring
Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik nog duidelijk na gevraagd wat de levertijd zou zijn. Ik zou de spullen binnen een aantal dagen in huis hebben. Ik had ze namelijk snel nodig vandaar dat ik dit zeker moest weten.
Uiteindelijk is de bestelling in 3 leveringen opgesplitst en de laatste bestelling kwam 5 (!) weken na het plaatsen van de bestelling. Uiteindelijk 6x moeten bellen. De eerste 3 keer werd er elke keer beloofd dat ze me wat zouden laten weten wanneer het geleverd zou worden. Uiteindelijk een mail gekregen en daarin stond ook nog eens dat alleen de magneetsloten geleverd zouden worden en te laat. Wat resulteerde dat ik de timmerman en schilder kon afbellen en een nieuwe afspraak kon maken. Later werden de deurkrukken eindelijk geleverd maar helaas de wc sloten zaten er niet bij. Weer moeten bellen en wat bleek ze zouden een week later geleverd worden. Week erop nog geen wc sloten binnen, weer moeten bellen en uiteindelijk die week erop werden ze eindelijk geleverd.
Ook geen track en trace codes ontvangen, wat in deze tijd toch vanzelfsprekend is als je het mij vraagt.
Tijdens de bouw van mijn huis heb ik heel veel materialen online besteld maar deze webshop/service was toch wel veruit de slechtste. Eens en nooit meer.