Heel erg ontevreden, zeer slecht bedrijf, zowel qua communicatie, klantonvriendelijkheid en hele slechte service.
Uw ervaring
4 deuren inclusief beslag en scharnieren besteld in augustus 2020, maart 2021 zijn de deuren pas geleverd.. en tot onze verbazing was er een van de vier deuren beschadigd, deze moest dus weer terug. Ook het beslag en alle scharnieren zijn niet geleverd. Heel veel mailtjes gestuurd, gebeld, kortom heel slecht bereikbaar. Telefoon hadden ze uitgeschakeld, dus we konden ze niet meer bereiken per telefoon. Mailverkeer gaat tot op heden stroef en er wordt summier geantwoord. Er wordt steeds van alles beloofd. Elke keer wordt de verzending weer uitgesteld en vandaag kwamen wij erachter dat er één deur is geleverd waarbij er een gat voorgeboord is terwijl we een greep-deur hebben besteld. Hier zullen we dus weer achteraan moeten. Inmiddels zijn we dus bijna een jaar verder. Het is echt verschrikkelijk. Er is ook totaal geen coulance of compensatie. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Wij bestellen hier nooit meer onze deuren inclusief materiaal. Ik raad het niemand aan! Om verdrietig van te worden. Wij zijn er echt helemaal klaar mee! En zullen hier ook werk van maken.
Wij missen dus nog: een deur zonder voorgeboord gat (voor handgreep dus), beslag voor 2 deuren en alle scharnieren.