Prima ervaring! Ik ga hier de volgende keer absoluut weer bestellen!
Dierenapotheek.com heeft een zeer uitgebreid assortiment en je kunt hier anti-wormtabletten per stuk kopen, een heel groot voordeel omdat je dan geen grote verpakkingen ineens hoeft te kopen. Ook het achteraf betalen via Afterpay is fijn en de supersnelle verzending is helemaal TOPPIE!
Graag in het vervolg even per mail laten weten wanneer de bestelling verzonden wordt, dan kun je ongeveer inschatten wanneer het afgeleverd gaat worden! In mijn geval paste de bestelling door de brievenbus, maar als dat niet zo is en je bent niet thuis heb je geen flauw idee wanneer je bestelling afgeleverd wordt!
Ook zou het fijn zijn als opmerkingen als 'Gelieve niet bij buren af te geven' ook op de BUITENKANT van de bestelling worden gezet (en niet alleen op de factuur!) zodat de besteller kan zien dat hij/zij het NIET bij buren moet afgeven! Uit (vervelende) ervaring weet ik namelijk dat degenen die voor DHL pakjes rondbrengen deze bij niet-thuis ALTIJD ergens bij buren afgeven zodat men er maar vanaf is, iets waar ik absoluut NIET blij mee ben! Ik heb niet zo'n hoge pet op van DHL!