Anja van Rijnsbergen

Ik heb al verschillende honden gehad in mijn leven en heb altijd geprobeerd een sport te vinden die bij de hond past. Deze keer heb ik dat gevonden bij Dierenlantijntjes. Marijn, de drijvende kracht achter Dierenlantijntjes verzorgt de speurlessen, kort uitgelegd, verstoppertje voor gevorderden. Ze leert jou en je hond door samen te werken een “slachtoffer” te vinden. Het mooie van haar lessen is dat de liefde voor de hond voorop staat, alles wat je leert is vanuit respect voor de capaciteiten van de hond. De hond wordt uitgedaagd om zijn neus te gebruiken en doordat jij als handler de hond volgt en zijn lichaamstaal leest kom je bij je “ slachtoffer “ uit.
Wat ik heel erg fijn vind van deze lessen is het feit dat Marijn de lessen echt opbouwt en afstemt op het niveau van de hond en de handler, ook toen een van mijn honden door een wat moeilijkere tijd ging, zetten we een stapje terug zodat de lessen toch een fijn uitje bleven.
Mijn honden zijn ook altijd super blij om Marijn te zien en tevreden en moe aan het eind van de les.

Score voor Dierenlantijntjes: 5/5
Zou u Dierenlantijntjes aanbevelen? Ja