Wij hebben meer dan 20 jaar goede zorg voor onze honden gehad. En kundige artsen.
Maar t laatste jaar missen wij toch bepaalde artsen en is de zorg en kundigheid erg laag.
Ook bestellingen van medicatie word niet gebeld en kom je voor niets …
Bij afspraken lange wachttijden van 30-45 min
Bij spoedafspraak voor losse voortand 28-2
30 min wachten.. vervolgens arts die zijn snuitje van afstand bekijkt, en thermometer gaat inbrengen!?!? Ik had aangegeven dan voortand er half uit hing !! Vervolgens t advies pijnstilling te geven, want er was geen DA aanwezig voor gebit !!!
Ik gaf dat aan toen ik belde waarvoor,
En kreeg een spoedafspraak!
Werd niks gedaan en mocht duur consult betalen !! Bij anders hond die spuugde en diaree had 45 min zitten wachten, 3x aan balie geweest !! Ook de echo voor kristallen in de nieten van Marley werd steeds uitgesteld moest nog maar met medicatie doorgaan.
Maar een gebitsreiniging is hoognodig !!
Maar moet ie wel gezond genoeg zijn om onder narcose te kunnen, werd met kluitje t rietvin gestuurd. Maar na de laatste keer de spoedafspraak is t vertrouwen bij ons weg !!
28-2 vanuit auto andere DA gebeld en konden meteen komen, en t tandje werd meteen verwijderd. Normaal tarief en erg diervriendelijk en uitleg. Toen ze hoorden over de nieren werd echo aangeraden !
Zodat zsm zijn gebit gereinigd kan worden.
Bij inschrijving bleek dat Migo een enting miste ! Terwijl ik wel voor entingen ben geweest met m bij jullie ! Erg slordig !!
Dit alles binnen een jaar, en 20 jaar meer dan tevreden geweest !!
Jammer !!
Brigitte Hanssen.
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Factuur meteen sturen.
Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Terug naar hoe de zorg en betrokkenheid was !! Vooral kundigheid !!