Ik bestelde een verkeerd product doordat de info op de website niet klopte. Na discussie wiens fout het was (website veranderde tijdens de discussie) werd toegezegd dat ik het juiste product zou ontvangen. Dat kwam niet, dus moest ik weer bellen. Vervolgens kreeg ik weer hetzelfde verkeerde product. Heb dat wederom teruggestuurd, geld teruggevraagd, en ook daarover moest ik weer nabellen. Alles bij elkaar, vanaf eerste bestelling tot geld terug op rekening, zes weken bezig geweest.
Geen.
Reactie Dijkman Muziek:
Beste klant,
Dank u wel voor uw review en jammer dat u deze ervaring met ons bedrijf heeft gehad.
U heeft een tas besteld voor uw versterker maar het verkeerde type hiervan voor uw versterker. Op onze website stonden twee types vermeld. De leverancier heeft ondertussen een verandering doorgevoerd; één tas voor twee versterker types. Dit hebben wij doorgevoerd op de website en de juiste tas besteld.
Helaas met een verkeerd label op de verpakking, alom verwarring compleet. Geheel begrijpelijk en voor u heel vervelend. Helaas konden wij het niet meer voor u oplossen omdat u hier geen meer behoefte aan had.
DijkmanMuziek Team