Ik moet eerlijk zijn, het is niet meer zoals ik gewend was. 3 woningen heb ik laten voorzien van zonnepanelen en een nieuwe meterkast (laatste in 2021) en dat liep allemaal super strak. Communicatie, afspraken, oplevering …. alles op orde en zoals het hoort bij een grote investering.
De ervaringen in 2024 met de laadpaal zijn een heel stuk minder. Het verkooppraatje is leuk, maar na het aanvaarden van de opdracht is vooral de communicatie om te huilen. Niemand te bereiken op kantoor, achtergelaten voicemails worden niet beantwoord en de juiste persoon te pakken krijgen is al helemaal een kunst.
Laat staan iemand die ook weet waar het over gaat en een gedegen antwoord kan geven. Degene die het wel weet en wordt aanbevolen door de monteur die krijg je niet aan de lijn (Frans) want hij heeft het te druk.
Dan voldoet het afgeleverde product ook nog maar eens deels aan de wens en werkt het ook nog steeds niet goed. Na een succesvolle installatie door de monteur(ging netjes en vlot) bleef ook daarna de tussentijdse communicatie achterwege en blijft de aftersales en uitleg van slechte kwaliteit.
De verwachtingen rond het EMS systeem waren hoog (en zijn ook zo geprezen tijdens de infoavond) maar in de praktijk valt dat enorm tegen.
Het aansturen van de warmtepomp blijkt nog niet te kunnen en/of is heel lastig . En het o zo geprezen ems voor de laadpaal is niet meer dan een tijdklok.
En dan laat ik mij nog niet uit over hoe het personeel verteld dat er veel mensen uit moesten en dat iedereen allemaal extra taken heeft en dat allemaal niet meevalt.
Ik heb betaald en de spullen staan…. Tevreden nee…