Ik zocht als particulier een oplossing voor het uitstallen van 2 decoratieve items en kwam daarvoor uit bij een telefoonstandaard van displaywinkel. Die zijn leverbaar vanaf 5 exemplaren. Op mijn vraag of ik er 2 kon krijgen kreeg ik een negatief antwoord. Uiteindelijk toch 5 besteld. Zijn de volgende dag geleverd. De eerste die ik uitpakte was kapot ;-(, de rest was goed en zeer geschikt voor mijn doel (bleek er 4 nodig te hebben). De kapotte niet gemeld en niet retour gestuurd omdat de verzendkosten voor mijn rekening zouden komen en veel hoger zijn dan de artikelprijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Het bedrijf heeft n.a.v. de eerdere review direct gereageerd met de mededeling dat de kapotte standaard niet retour gezonden hoeft te worden en zij deze altijd zullen vervangen op hun kosten (in de alg. voorwaarden staat dat overigens niet geheel duidelijk omschreven). Het bedrag is door hen inmiddels teruggestort. Dat is op zich een prima actie, al had ik als klant graag zelf een keuze willen maken: een nieuwe opsturen of geld retour.

Score voor Displaywinkel.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: