Nadat wij een aantal proef staaltjes hadden ontvangen was de keus vrij snel gemaakt. Wij hebben gekozen voor de pvc uitvoering, omdat deze qua prijs aantrekkelijker was en daarnaast zagen wij geen verschil met de houten versie. Voordeel hiervan is ook dat deze in vochtige ruimtes gemonteerd kan worden.
Via de site kan je makkelijk de prijzen uitrekenen en het uitmeten wordt ook duidelijk omschreven. De levertijd is gemiddeld 10 a 15 werkdagen en zoals beloofd werd het ook binnen de afgesproken tijd afgeleverd.
Het monteren is een appeltje eitje, tenminste voor iemand die een beetje handig is moet het makkelijk te doen zijn.
Helaas kwam ik wel een klein puntje van kritiek tegen. De magneetjes waarmee de afwerklijst gemonteerd kan worden op de jaloezieen kwamen te makkelijk los. Dit kwam doordat de schroefjes die magneten vasthouden doorgedraaid waren. Heb dit probleem zelf opgelost door de magneetjes opnieuw vast e zetten op andere punten van de afwerklijst. Verder viel mij nog iets op, alleen weet ik niet of dit gezien kan worden als kritiek. Wanneer de jaloezieen helemaal omlaag staat en je wilt de lamellen kantelen, dan draait de onderste balk die zorgt voor de verzwaring ook mee. Hierdoor kijk je tegen de dopjes aan waarmee de koorden zijn bevestigd, wat ik persoonlijk niet mooi vindt om te zien. Nu weet ben ik benieuwd of dit normaal is of dat het misschien een productiefoutje is.