Heel veel problemen gehad.
We hebben betaald voor inmeten en monteren door de firma Decopool.
De jaloezieën werden zonder enig overleg plotseling geleverd. Vervolgens hoorden wij niets meer m.b.t. montage. Zelf contact opgenomen waarnaar een monteur is langsgekomen. 6 van de 7 jaloezieën pasten niet.
Op de factuur stond "100% maatgarantie".
Monteur alles meegenomen. Volgens klantenservice een "vergissing" met andere klanten die bijna dezelfde afmetingen hadden als wij. Als je het mij vraagt een vaag verhaal. Heel veel mail/belverkeer en tijd later werden de jaloezieën geleverd, verdeeld over 2 weken werd zo nu en dan een pakket afgeleverd. Na alle stress en frustratie de jaloezieën maar zelf gemonteerd. Bedrijf weigert ons de nutteloze inmeetkosten en montagekosten t.w.v. €449,- euro terug te betalen.
Opeens stilzwijgend €150,- euro teruggestort gekregen. Al met al heeft dit grapje ons heel veel stress, frustratie en €299,- te veel gekost. Een hele boel weggegooid geld en energie.
Reactie Doehetbudget.nl:
Beste familie Raes,
Wij hebben elkaar meermaals gesproken. Bij het inmeten is inderdaad iets niet goed gegaan. Dat is allemaal netjes opgelost door nieuwe raamdecoratie te leveren. Helaas had u zelf geen geduld om te wachten op de monteurs om het te komen monteren. Uit coulance hebben wij u een deel terugbetaald. Hier bent u ook zelf akkoord mee gegaan.
Evengoed veel plezier gewenst van uw nieuwe raamdecoratie want alles hangt en past nu perfect!
Ronald | Doehetbudget.nl