Ton Doezie

We hebben een mooie rondreis gemaakt door west Canada van Vancouver tot Calgary inclusief Vancouver island.
18 dagen prachtig weer gehad, overweldigende natuur gezien en geslaagde excursies beleefd waarbij we Beren en Walvissen hebben gezien. De Ferrie overtochten van en naar Vancouver eiland zijn met mooi weer ook al prachtig .
De reis was dusdanig opgebouwd dat je voldoende rust hield en geen opgejaagd gevoel had.
Dit kwam omdat we regelmatig 2 dagen in een Hotel verbleven en wat fijn was dat we na een dag of 10 een keer 3 dagen bleven overnachten. In die periode hebben we de was gedaan en was er tijd om even alle nieuwe ervaringen te laten bezinken.
Wie van Zwitserland en/of Oostenrijk houdt raden we aan om deze rondreis te maken. De Rockies in BC zijn overweldigend groot en mooi, de watervallen en Gletsjers ook.

Uw ervaring met Doets Reizen

De reis was goed verzorgt door Jan Doets, de Hotels waren goed, de huurauto en de reeds geboekte excursies.
Het reisplan van Jan Doets moet je (vooraf thuis) wel per dag goed controleren omdat dit niet altijd klopt.
Er stond b.v meerdere keren in dat je na een excursie doorging naar je volgende bestemming, terwijl je eerst nog weer terugging naar je Hotel
Dit geldt ook voor de aangegeven reistijden: 1 maal stond in het reisplan dat we van The Crossing resort to Emerald lake Lodge 4 Uur en 58 minuten zouden rijden over 109 Km. In werkelijkheid was dit nog geen 2 uur.
Advies: neem een goed navigatie systeem mee, of huur er 1 bij je auto.
Verder zijn we zeer tevreden over het boeken van een reis bij Jan Doets, er valt altijd wel wat te verbeteren.

Score voor Doets Reizen: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Naam reis: Droomreis West Canada met Auto