Hans

Canada was geweldig!!!

Uw ervaring met Doets Reizen

Jan Doets wat minder!

Laat ik voorop stellen dat de route, het land en de hotels gemiddeld genomen heel goed waren! Duur..maar goed!

Mijn cijfer is meer gebaseerd op de service van Jan Doets die te omschrijven is als arrogant, slordig en simpelweg beneden peil!

Het is een heel verhaal, ik zal me beperken tot een aantal punten: 2 reserveringen waren bij ons NIET goed gegaan waardoor wij voor paal stonden bij een hotel. Na lang soebatten was er wel de mogelijkheid om een kamer te krijgen maar dit koste veel tijd, veel stress (omdat er eigenlijk niks meer vrij was) en eerlijk is eerlijk...daar betaal ik niet voor!

Ook onze reisbescheidenen zaten vol fouten. Typfouten, informatieve fouten en missende stukken. Zo geven ze op routes "bezienswaardigheden" aan...maar vervolgens is op geen manier te achterhalen wat dit is...geen adres, geen naam, geen referentiepunt helemaal niks. Enkel een klein kaartje met een extra stipje. Ook waren onze routes door Jan Doets niet goed uitgegeven. Dit kunnen wij natuurlijk zelf opvangen, we zijn hier niet van afhankelijk..maar het straalt niet de service uit die ze pretenderen te bieden.

Bereikbaarheid bij acute problemen is er niet. Voor een verkeerde reservering ga ik niet 911 bellen of mijn reisverzekering, maar Jan Doets.. maar die zijn niet te bereiken op Amerikaanse tijden (toch gek als Amerika specialist).

Na een lange mail te hebben gestuurd over deze punten en nog wat andere punten, (huurauto die anders was, tickets / vouchets op verkeerde namen enzovoorts) kreeg ik een zeer arrogante mail terug met daarin kort:

Alles was de fout van het betreffende hotel of ze ontkende het gewoon glashard. Ook was de toon van de mail zeer bagateliserend en voelde ik mij absoluut niet gehoord.

Let wel: de mail was geschreven als feedback / tips email. Ik claimde niks, ik eiste niks ik wilde ze alleen maar van feedback voorzien om hun service te verbetern...Dit was blijkbaar tegen het verkeerde been.

Jammer maar voor ons nooit meer Jan Doets. Ze zijn de duurste op de markt, en dat is prima als je service geeft..maar als dat achterwege blijft ga ik wel naar een prijsvechter!

Reactie Doets Reizen:

Goedemiddagmeneer Heemskerk,
Spijtig om te vernemen dat de ervaringen niet overeen kwam met jullie wensen.
Mijn collega heeft vorige maand (12 juli '17) in 4x A4 reactie gegeven op de feedback naar aanleiding van jullie reis. Alle punten zijn ook naar de betrokkene Product Manager en Reisspecialist doorgestuurd om van te leren/ verbeterpunten door te voeren voor andere toekomstige klanten.
Wij betreuren het dat wij dit in jullie ogen niet zo is vernomen. Feedback wordt uiteraard altijd gewaardeerd, zo blijven wij onze service continue verbeteren.
Excuses voor het ongemak en gevoel van ongenoegen.
Jan Doets America Tours - Lilian

Score voor Doets Reizen: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Naam reis: Canada rondreis