4 weken Canada en reizen met een camper was wederom een unieke ervaring in een prachtig land.
Helaas hebben we last gehad van de bosbranden waardoor we een paar dagen echt last hebben gehad van de rook. Eén camping was zelfs afgesloten, maar nadat we contact hadden opgenomen met de mensen van Jan Doets in Canada werd er een vervangende locatie geregeld. Eerlijk gezegd had ik wel verwacht dat er contact met ons opgenomen zou worden over de verandering. Het was omdat ik zelf op internet las dat de camping gesloten was en we gingen bellen.
De camper was top en ook bij de verhuur werd alles prima geregeld. De voorzieningen op de campings waren niet altijd toereikend, men gaat er dan blijkbaar toch vanuit dat je de wc en douche in de camper gebruikt, maar dat is toch wel een krappe bedoening. De excursies voldeden aan de verwachtingen en wederom prima geregeld. Mochten we nog een keer Amerika of Canada bezoeken dan zal dat weer via Jan Doets gaan.

Uw ervaring met Doets Reizen

Een organisatie die goed kan adviseren en alles prima regelt voor de desbetreffende reis.

Score voor Doets Reizen: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Naam reis: Canada camperreis...... westkust van Canada.