Dokter Plexiglas heb ik ervaren als een prima webwinkel. als je een stuk plexiglas nodig heeft van een precies formaat ,geef de maten even door in mm`s en je krijgt dan ook precies die maat die je hebt opgegeven en ook de dikte die je wenst.
Het word nog mooi voor je op maat gezaagd, ik weet niet beters dat je in een bouwmarkt een hele plaat moet nemen.
Heb het bestelde materiaal binnen 2 dagen netjes ingepakt ontvangen. Wel jammer dat de post de bestelling door de brievenbus heeft afgeleverd, waardoor een van de drie stroken `n stukje was uitgebroken. Heb daarna Dokter Plexiglas per telefoon daarvoor benaderd en gevraagd of ik een foto per mail moest sturen van de schade als bewijs.
Ben je mal , zij de man van het bedrijf, ik zaag gewoon een nieuwe strook en stuur die zo vlug mogelijk naar je op . Dat noem ik nu eens SERVICE, alleen jammer dat de post de strook perspex weer door de brievenbus stopte, maar was gelukkig niet beschadigd !
Mogelijke tip voor het bedrijf, plak er een grote sticker met de tekst "BREEKBAAR " , misschien dat de bode er dan wel voorzichtiger mee omgaan, of een tweede tip misschien , maak de verpakking iets groter dan de stroken zodat ze niet door de brievenbus kunnen . Maar nogmaals..... Toppie voor de service !