Maƫlys

Mooie pettiskirt maar...

Petticoat op (net) tijd gekregen maar had nog twee opstrijk patronen besteld en (betaald) maar lees naderhand dat 1 van die twee niet meer leverbaar was!! Wat ik vrij vervelend vind ( natuurlijk de leukste) als ik hem bestel en al heb betaald hij er dan niet blijkt te zijn ! Maar dan mag ik een ander kiezen , maar dat lukt me niet omdat ik voor onze smaak al de twee leukste had gekozen !! En dan krijg ik d'r pettiskirt toegestuurd zonder enige opstrijk patronen ??? Dus dat vind ik best vreemd! Wat ik wel krijg is een beoordelings mail ! Dus ja dan is deze ff wat eerder ingevuld dan de verhaal actie van de twee patronen ??

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij hebben verschillende mails gestuurd maar daar nooit antwoord op gekregen. Tenslotte hebben wij besloten de bestelling te versturen, omdat wij altijd streven naar onze levertijd. Het geld voor de overige afbeelding is per direct retour gestort. Het spijt ons, wij proberen altijd up to date te blijven, maar soms is het overmacht. Wij informeren dan wel direct de klant. Dat de pettiskirt is gestuurd zonder opstrijkpatroon, dat begrijpen wij niet helemaal. Waarschijnlijk is er niet goed gekeken en is de feedback mail te snel ingevuld? Wij hebben hierover namelijk nooit meer een bericht gehad. Dus alles is verder gewoon uitgeleverd. Gr. Team Dottig

Score voor Dottig.com: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: