Slechte ervaring
Slechte ervaring. Ik heb het pakket op 24-03-16 besteld en op 06-04-16 nog steeds niet ontvangen. Na contact te hebben gehad met Dottig, is er doorgegeven dat het pakket niet afgeleverd kon worden omdat zij een toevoeging van mijn adres hadden weggelaten. Het pakket zal nogmaals opgestuurt worden, nu met de benodigde toevoeging, maar als het wederom niet geleverd kan worden willen ze mij laten betalen voor de pakketkosten. Door hun fout, zou ik de kosten moeten betalen, geen goeie ervaring dus, niet klantvriendelijk en een onterechte oplossing aangeboden. Ik zal geen gebruik meer maken van Dottig, en tevens zal ik deze ook niet aanbevelen bij andere. Erg spijtig maar Dottig heeft nog heel wat te leren over hoe je om dient te gaan met klanten.
Reactie Dottig.com:
Helaas werd het pakket niet 1 dag later afgeleverd, zoals door ons aangegeven via mail. Dat vonden wij spijtig. Ons werd niet gevraagd hoe dit kwam, maar er werd meteen gedreigd met een slechte feedback? Hoe jammer is dat. Nadat wij nagekeken/nagevraagd hadden waar het pakket was, bleek dit terug gestuurd te zijn door de vervoerder naar ons, omdat de bezorger het adres onvoldoende duidelijk vond. De toevoeging zwart ontbrak namelijk. Onze fout. Dus wij hebben aangeboden het pakket opnieuw aan de klant te versturen, op onze kosten, met dit keer de toevoeging zwart. Mocht het pakket wederom retour komen, omdat het nog steeds niet duidelijk is, dan is het voor rekening van de klant. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor correcte naambordjes en huisnummers aan de deuren. Spijtig dat het zo is gelopen door menselijk handelen. Team Dottig