Mooi jurkje

Jurkje is mooi
Ik vond het alleen jammer dat ik schoenen besteld had dezen er niet meer waren er gewoon andere zijn verstuurd zonder dit verder met mij te overleggen

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij willen onze klanten niet verplichten een telefoonnummer achter te laten, maar in dit soort gevallen zou het fijn zijn. U had dit niet gedaan en email werd niet op gereageerd.
Wij wilden overleggen wat wij moesten doen. Soms besluiten wij geen schoenen mee te sturen en dan is de klant teleurgesteld dat er geen andere bijpassende schoen is geleverd. En soms versturen wij een alternatief en dan is de klant daar niet blij mee. Dus wij zitten soms met een dilemma, wat te doen om de klant tevreden te stellen. En soms maken wij dan de verkeerde keuze, zoals bij u. Wij willen wel altijd voor snelheid gaan! Liever een verkeerde schoen mee geleverd, dan een jurkje/setje helemaal te laat voor een belangrijke gebeurtenis. Artikelen mogen altijd retour gestuurd worden en u krijgt uw geld terug. Tot op heden hebben wij de schoenen nog niet retour gezien en wij hebben er ook geen email over gehad? Dus misschien dat ons alternatief toch nog in de smaak is gevallen? Wij hopen het maar. Groet team Dottig

Score voor Dottig.com: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: