Annie Deinum

Prachtig jurkje. alleen erg jammer dat jullie z'n dik plastic voor het aanhechtkaartje gebruiken. Er zit nu een gaatje in de stof. Heb ik bij elkaar getrokken en met een paar steekjes genaaid, omdat ik geen tijd en zin had in retourneren. Zeker een belangrijk aandachtspunt. Graag ook een persoonlijke reactie, zodat ik zeker weet dat ik nogmaals bij jullie kan bestellen. wil niet weet geconfronteerd worden met een gaatje in de bestelde kleding.
Ook een beetje onduidelijkheid over het gratis kadootje bij aanmelden nieuwsbrief. Ik heb gelezen dat ik dat direct zou krijgen na aanmelding. Toen de bestelling al uren weg was kreeg ik pas een kode. Beetje jammer.

aparte, originele kleding.

Reactie Dottig.com:

Beste klant, wij gebruiken geen dikker plastic dan andere winkels om de prijskaartjes aan de jurkjes te bevestigen. Dit wordt altijd in de naad verwerkt, om geen schade te veroorzaken. Misschien dat dit is mis gegaan? Dan onze excuses hiervoor. Nieuwsbrief aanmeldingen, worden nu direct beantwoord! Deze opmerking hebben wij meegenomen in ons beleid. Wij wensen u mooie feestdagen toe! Gr. team Dottig

Score voor Dottig.com: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: