Voor ik de bestelling deed vroeg ik of alles wel ootijd geleverd kon worden. Ja dat was geen probleem zijden ze. Een week later maar de helft van mijn producten ontvangen. En geen oplossing van dottig gekregen alleen smoesjes.
Reactie Dottig.com:
Beste klant,
Wij konden ook alles leveren, alleen waren wij per ongeluk vergeten de haarband kroon mee te sturen. De verjaardags outfit met 1, is gewoon geleverd. Wij vonden het ook zeer vervelend maar konden hier niets meer aan veranderen, omdat het pakket op zaterdag is geleverd en u toen ook de verjaardag ging vieren. Anders konden wij nasturen. Wij hebben verstuurd binnen de afgesproken termijn van 4 dagen. Helaas ging u helemaal door het lint en dreigde ons kapot te maken via allerlei instanties, omdat wij geen koerier stuurde om een haarband na te leveren van € 5,95 terwijl u 200 kilometer verder woont dan ons bedrijf? Dus deze feedback hadden wij helaas wel verwacht. Wij zijn gelukkig heel secuur met inpakken, maar van de vele honderden pakketten, gaat er heel soms wel eens iets mis...het blijft mensenwerk. Nogmaals excuus. Gr. team Dottig